Geachte Gasten,

We kregen de opportuniteit om onze zaak over te dragen aan jonge gedreven mensen met een hart voor horeca. Door de lange wachttijd van de opschortende voorwaarden hebben we niet de mogelijkheid gehad met u, zeer geachte gasten, te communiceren. Het plannen van een afscheidsmenu was voorzien en dit in samenwerking met onze trouwste topleveranciers.
Doch door het uitblijven van de voorwaarden en alles wat daaraan verbonden is werd het realiseren onmogelijk.

Met pijn in ons hart nemen we afscheid van het tijdperk De Eiken (1988–2018) en al de fijne, toffe gasten en vrienden die we in die mooie 30 jaren mochten ontvangen. Door uw talrijke bezoeken hebt u ons de kans gegeven om De Eiken uit te bouwen tot een begrip in de Kempen.

De nieuwe eigenaars, Barbara en Peter van “ ’t Klein Zoersel ” zijn waardige opvolgers. Ze gaan hun traditie van het pand te Zoersel verder zetten in De Eiken. We hopen dat u hen zeker een bezoekje gaat brengen in een totaal vernieuwd gebouw en concept.

Uiteraard ga ikzelf niet meteen stoppen, heeft u interesse in een verzorging van diner aan huis, of een themakookles onder vrienden dan sta ik daar volledig voor open. U kunt me steeds contacteren op het GSM nummer 0476/311.908. of info@de-eiken.be

Met bijzonder vriendelijke groeten en hartelijke gevoelens van dank, respect en waardering.

 

Jean-Marie en Huguette