Elk gerecht zal voorzien zijn van nummers die verwijzen naar de aanwezige en mogelijke allergenen die bij wet bepaald zijn. U vindt de lijst van de 14 wettelijk te vernoemen allergenen op deze link.

Voorgerechten:

  • Soep van de dag   •••   € 7,00
    7 – 9 – 13
  • Kreeftensoep   •••   € 10,00
    2 – 4 – 7 – 9 – 14
  • Garnaalkroketten naar moeders recept   •••   € 18,00
    1 – 2 – 3 – 4 – 9 – 10 – 14
  • Kaaskroketten   •••   € 14,00
    1 – 3 – 7 – 14
  • Ravioli gevuld met champignons en truffel   •••   € 20,00
    1 – 3 – 7

Hoofdgerechten:

  • Vispannetje met diverse vissoorten   •••   € 28,00
    1 – 2 – 3 – 4 – 7 – 9 – 14
  • Vidé van échte soepkip – moederdier   •••   € 21,00
    1 – 3 – 7 – 9  
  • Krokant gebakken kalfszwezerik   •••   € 35,00
    1 – 6 – 8 – 13
  • Tournedos van Belgische filet pur   •••   € 33,00
    3 – 6 – 7 – 10 – 12
  • Steak gebakken op hooi   •••   € 28,00
    3 – 6 – 7 – 10 – 12
  • Varkenswangetjes met Westmalle Trappist   •••   € 22,00
    1 – 6 – 10

Inbegrepen: groenten – sauzen: pepersaus – béarnaise – champignonssaus – frieten – kroketten – brood en puree

Supplementen:

  • Extra aardappelbereidingen € 3
  • Extra brood € 2,5
  • Saus € 3

Nagerechten:

  • Mini tarte tatins – Bourbon roomijs   •••   € 13,00
    1 – 3 – 7 – 13
  • Soesjes met koude sabayon en chocolade   •••   € 11,00
    1 – 3 – 7
  • Dame Blanche   •••   € 11,00
    1 – 3 – 7 – 13
  • Flensjes suzette  •••   € 11,00
    1 – 3 – 7 – 13
  • Kaas assortimentje   •••   € 16,00
    1 – 7 – 8